Закiнчились сльози

Я не люблю вас. Все.І з мене досить .
Мовчань постійних ,трепету очей ,
Від ваших дотиків гарячих вже морозить,-
Обійм до сильних рук , і до грудей .
Не треба безтурботних поглядів на мене ,
І не для вас тепер мого волосся гладь,
Хочу зховати почуття це незбагненне ,
Серця ж бо наші досі - тихо сплять .
Мелодії і спів ваших пустих очей ,
Не грають давно  , їм не хочеться музи.
І сказана  мною про мужність плечей
Балада -  змінилась , - закінчились сльози.


Рецензии