Я тебе шукала...

Я тебе шукала, між світи блукала.
Я тебе гукала через плин століть.
Тільки преломило голос мій відлуння
І туман по долі віковий стоїть.

Я у тім тумані, мов сліпа кружляю -
Вийду із туману - все не те, чуже.
Знову повертаюсь, знов тебе шукаю,
Пригадати хочу я твоє лице.

Упізнати хочу твої милі руки,
Доторк їх до мене - ніжність сновидінь.
Тільки здогадайся, відрізни мій голос...
Та, відлуння скривдило, сонячність надій


Рецензии
.классный язык
.чувственн
?стихи
)о)любви

Стебако   10.01.2014 22:33     Заявить о нарушении