тисяч думок...

Як тяжко сказати людині «прощавай», -
Коли вона довго жила у серці.
А на кухні вже стигне мій гіркий зелений чай,
А очі повні сліз, мов ті озерця...

Не йди, залишися ще на декілька хвилин,
Дай зрозуміти, що ти уже не мій..
А серце буде пам’ятати наші тисячі годин,
Та різку втрату, бо ти уже належиш їй..

Шкода, що не здійснилась моя казка,
Яку хотіла з тобою розділити.
Тепер я знаю, що таке поразка,
Але і знаю, що буду я прекрасно жити.

Тепер вже можу сміло сказати «прощавай»,
І душу свою закрити на замок.
І вже доп’ю свій холодний гіркий зелений чай,
А також заберу із серця, ці тисячі думок...


Рецензии
И так бывает, Сашка,
Отыщешь счастье вновь...
Ах, как красива чашка,
Ах, как горька любовь!

С теплом,

Алёна Славская   10.01.2014 01:48     Заявить о нарушении
спасибо, Вам Алена:))

Сашка Клакова   10.01.2014 03:44   Заявить о нарушении