Зустр чному...

    

«Добридень!»  хочу говорити
Людині зустрічній всякчас,
Щоб приголубити, зігріти,
Послати усміх про запас …

Всі поспішають! Суєтою
Покритий  день увесь ущерть.
Крокують душі німотою
З байдужістю у коловерть…

Вже стільки душ потолочила
Ця марнота і суєта!
Обридлим  пилом притрусила
Зблукалі душі і вуста…

Душа в пилюці - це жахливо!
Нічого не болить . І не пече.
Нема проблем.Все –не важливо.
І погляд збляклий з-під  очей…

О люди добрі! Дуже прошу,
Розкрийте очі, розбудіть
Свою свідомість й підсвідомість!
До Бога думи наверніть…

На нього щоб були ми схожими:
Він нас створив подібними собі!
Були б не натовпом, а перехожими,
Що в очі дивляться тобі…


Рецензии