Пиши

Я знаю, вірші про кохання - вже не актуальні.
Та коли є про що писати, то пиши.
Можливо, це слова твої останні?
Можливо, це є позови душі?

Пиши про небо, зорі та про квіти.
Про своїх близьких та далеких незнайомих.
Про диких звірів та маленьких діток.
Можливо, це і є останній подих?

Коли так сильно-сильно б'ється серце.
Коли зриває дах і ти тікаєш
У тихий ліс, і що ти там шукаєш?
Оце натхнення, що уже в тобі?

В такі хвилини ти і розумієш,
Що більше за оточуючих маєш.
Що є на світі чарівне те місце,
що зветься раєм.

І цей рай в твоїй душі.


Рецензии