Мамочке...

Мамо, мамочка, матуся!!!..
Рідна Ви моя, люблю я -
Сильно, Ваші ніжні руки,
Голос Ваш розжене муки…

Ой, мамусю, не старійте!!!
Будьте вічно молодими!!!
А якщо біда настане, -
То примчимо до Вас без тями.

Матусю, вибачте Ви нас,
За ті не доспанії ночі..
А Ви так лагідно просили нас:
«Дорогенькі закривайте очки»…

Бо замученою Ви були,
За цілий день тяжкої праці..
А ми ж малими ще були,
Не знали Вашої цієї праці….


Рецензии