Я б з тобою...

Я б з тобою навіки,
я б з тобою у бездну,
але час наш минає
і вже близько зоря.

Мене звуть твої губи,
твої ніжні повіки,
я б з тобою у небо,
та у небуття.

Ти пронизуєш наскрізь,
ти думки всі читаєш.
Тобі зайвого слова не треба казать.

Я занурююсь в душу,
я її ще ховаю,
та скоріш намагаюсь тобі показать.

Я тікаю від тебе,
та щоразу приходжу.
Я шукаю в тобі невідомі слова.

Ти - розгорнута книга,
та написано дивно.
Я тебе перечитую вже разів п'ять.

Хочу бути з тобою,
та світанок нас кличе.
Кожному треба бігти до свого кутка.

Відпускаю тебе,
але знову ж я зичу -
полетіти зі мною у небуття.


Рецензии