Кьуьд

Кьаз к1евиз туьд
Вичин къайи гъилерив,
Атанва кьуьд,
Агатнава векьерив.

Ингье абур,
Зи рик1 алай танишар-
жик1ид тарар,
Рац1амар я гимишар.

Таран хилер
Ухшар хьанва рекъериз,
Ихьтин тегьер
Акун хуш я вилериз.

Къведа гатфар
Хабар кьаз куь рик1икай,
Шехьда мурк1ар,
Регъ аватда кьилик квай.

Къацу партал
алук1да мад дамахдин,
Кутун патал
Ван уьмуьрдин булахдик.


Рецензии