Песня

Тихі зорі над Дібровою встають.


Тихі зорі над Дібровою встають,
І тумани над озерами пливуть.
Світ зірковий  в небі вже згасає,
Птах в гайку нам пісеньку співає.
                Приспів:
          Ах, Діброва, ти моя Діброва,
Наша пісня лісова, казкова.
Зичу щастя всім на довгії літа,
           А Діброва хай живе і процвіта!
               
А навкруг іі ялиночки стоять,
Пригорнувшись до села, вони ще сплять.
Тільки вже берізка лист скидає,
Ластівка в мандрівку відлітає.
                Приспів:

Загорілася калина край села,
Донедавна білим цвітом ще цвіла.
Так швиденько літо промайнуло,
Жовтим листям землю обгорнуло.
                Приспів:    

Тихі зорі над Дібровою встають,
Добрі люди у селі моїм живуть.
Хай їм Боже допоможе у ділах,
Хай їх зранку зустрічає співом птах.
                Приспів:


Рецензии