Дозвольте запросити вас

Дозвольте запросити вас на танок,
Покласти руки вам на плечі.
Мені не треба ваших обіцянок!
Лиш присвятить мені єдиний вечір.
Не слухайте того що кажуть люди!
Різниця в віці, не сумісні долі
Чи будемо ми в двох судити богу?
А зараз уявіть себе у полі!
Закрийте очі,відключіть свідомість
Я вам відкрию чисту невідомість,
Парадоксальну гарну і потворну,
Жахливу і приємну! Обіцяю вам погано не робити.
Доки з вами ми не станцюємо життя.


Рецензии