Песня

           РІДНЕ СЕЛО

А в Капитолівці весною все буяє,
Нам пахощі і радощі дає.
І соловей мій рідний край кохає,
Зозуля безліч років накує.

А я піду гуляти у діброви,
Де вторять  солов’ям дрозди.
Стоять навкруг берізки чорноброві,
І квіточки духмяні бузини.

Черемха поруч, наче наречена,
Стоїть в своєму білому вбранні.
Любов до всього в мене нескінчена,
Багато щастя в нашому житті.

А за селом у полі зеленіє
Озимих нескінченнії лани.
Моя душа від щастя шаленіє,
Від рідної Вкраїнської землі.


Рецензии