Песня

ІЗЮМ

Ти, Ізюме,  славне місто,
Ти – мій дім, моя сім’я.
Чисте небо, променисте,
Українська це земля.

Росяніють трави в полі,
І веселками блищать.
Квіточки в своєму колі
Поруч з травами стоять.

Весняна блакить Крем’янця
Височіє вдалині.
І Дінцю тумани сняться,
Дай напитися мені.

Розквітають знов каштани,
Свічечками всі горять.
Зберемося на майдані,
Зробим місту вечір свят.

Кожний ранок зустрічаю
Зорі тихії твої.
Краще міста я не знаю,
Я з тобою назавжди.


Рецензии