Крила

З дитинства мріяв мати – крила,
Щоб могти літати.
Білі крила, пишні крила,
Сильно мріяв мати.

Я просив у Батька, й у Мати!
Крила білі-білі
Щоб подарували,
Щоб могти літати!

Й просив у Бога – крила!
Крила сиві-сиві,
Якщо мене чує,
Нехай подарує..

З дитинства мріяв мати – крила,
Щоб могти літати!

До Божої хати..

січень 2014


Рецензии