Кра на Мрiй, Ки в, Спiвоче Поле

Над схилами Днiпра
Кружляє вiльний птах
I сива давнина
У Лаврах спочиває,
А пiсня Кобзаря
По селах i мiстах
Минуле з сучасним
Сповиває.
У цiй Країнi Мрiй,
Там, де Спiвоче Поле
Ти мрiєю зiгрiй
Жадобу всiм до волi.


Рецензии