***

Чому так гірко на душі
Чому думки всі невеселі
Чому не відчуваючи ніг
Лежу у мокрій я постелі
Чому руки не відчуваю
О Боже! Мабуть помираю…
Слова я більш, не промовляю
О Боже! Точно помираю…
Чому дивлюсь я у ночі
Дивлюсь на себе, як у сні
Дивлюсь і все не розумію
Чому лежу, чому бліднію?

Автор: Олександр Давидюк
24.11.2013г.


Рецензии