З Рiздвом Христовим!

Життя у людини, від Бога дано
Незавжди ми бачим, цю благість Його

Щоб Істину зріти, світлицю буття
Месія Зорею, з Небес нам зійшла

І сяйво Любові, розрізало ніч
Неправди лукавство, спалило як піч

Щоб Віра й Надія, зростились в серцях
Від радості в праці, ряснилось в полях

Спасіння людині, нам Богом дано
Христос народився! Славімо Його!

Любові в серця Ваші! Радості та щастя в сім'ї  Ваші!
Статку й достатку в оселі Ваші! Миру та благополуччя державі нашій!
З Різдвом Христовим!  Сергій Кріпак*


Рецензии