время

Щоб зрозуміти справжню ціну року,
спитай ти учня, що на другий рік лишився
тепер готується до кожного уроку
і цінувати кожну мить навчився
ти можешь ту нещасну матір запитати,
що недоношену дитину народила.
кому, крім неї, краще за всіх знати
яка у місяці криється сила!
людина, що на потяг запізнилась,
знає насправді яка ціна хвилини.
життя проходить, воно не зупинилось
а час так неймовірно швидко плине.
а щоб ціну секунди зрозуміти,
спитай спортсмена, який зайняв місце друге,
як важко з гідністю програти вміти
і порадіти не за себе, а за друга!!


Рецензии
Невероятный просто. Я в восторге!

Маковецкая   10.01.2014 01:09     Заявить о нарушении