Ми разом!

У нашій країні безліч людей,
Всі різні,але ми-єдині!
Ми маєм багато схожих ідей,
Ми вірні своїй Батьківщині!

Ми щирий,гостинний,терплячий народ,
Але нелегку маєм долю.
Ми подолали купу негод,
І мужньо боролись за волю.

Весь світ поважає наших творців,
І спадщину нашу безцінну,
І мужніх за незалежність борців,
І мову нашу солов їну!

Тож,"Українець"-це спражнє звання,
Ми разом,хоча й поодинці.
Всі ми-це міцна і велика сім я
Ми разом,бо ми-українці!!


Рецензии