Т. Г. Шевченко

Безсмертну спадщину залишив за собою,
В серці країни буди навки.
Напротязі життя він був героєм,
Був патріотом і творцем палким!

Його вірші наповнені жагою,
Жагою до своботи й пізнання,
Патріотизмом,неповторність,журбою,
І гідні вони вищого звання!

І будь-яка людина зрозуміє,
Про кого мова йде в моєм вірші,
Пишу про нього й серце шаленіє.
Він в моїх подумках,в моїй душі!

Він був Великим сином України,
Він-наша гордість,слава і любов.
Тарас Шевченко,він не зрікся Батьківщини.
Тому його ім я лунає знов і знов!!


Рецензии