Два куми

Два куми завітали до шинкарки,
Там випили, поїли шкварки,
Картоплі, свіжих огірків,
І стали схожі на биків.

Одразу видно випили добряче,
Бо кожен не балакає, а кряче.
Отак всю ніч під тином і стояли,
Допоки кури на сміх не підняли.


Рецензии