Пристрасть

Пилає невгамовна пристрасть -
З цієї митi ти частина мене,
а не окрема особистiсть.

Забудь про те,що нас чекає,
Нехай бурлить воно саме
Хай вени кров моя зжигає.

Сплелися тiсно наши узи,
Хто зна: чи є вони, чи їх нема,
Вже дочекались ми своєї музи.

Ця мить скриває все майбутнє.
Прийде цьому кiнець,
Але вiн поки невiдчутний.


Рецензии