Наказали

Стоїть хлопчина у кутку,
Та стіну колупає.
Бо він програму ту шкільну,
І взагалі не знає.


Бо кожен день вона нова,
За нею не угнатись.
Збирається вивчать бува,
Гукають покататись.

А бо в  м*яча пограти,
То десь майнуть в мандрівку.
Штанці ось треба підлатати,
Бо вкисне по загривку.

А мамці ніколи за ним
Хоч трохи прослідити.
З роботи прибіжіть як грім,
Начне борщі варити.

А потім запита його:
«Ну що там в тебе в школі?»
Він налепече їй всього,
І все це мимоволі.

І ось стоїть утнувсь в стіну,
І сльози витирає.
Тепер програму ту шкільну,
По стінах він вивчає.


Рецензии
Очень хорошее стихотворение ! Самое главное сюжет взят из жизни.

Олег Борхович   19.05.2014 20:56     Заявить о нарушении
За оценку спасибо,дорожу этим.

Владимир Теплоухов   19.05.2014 23:33   Заявить о нарушении