Революция

Ти розбила в долонях руїни
Ті накази,які не збагнеш
Кайданами зав'язане тіло
До могили ,здається,ведеш

Ці тяжкі докорінні хвилини
У тяжкі докорорінні часи
На свою незалежність покірну
Поклади та до смерті неси

У спільноті гучних і зміцнілих
Непокірних обом берегам
З-під землі ми дістанем країну,
Що підвласна буде нашим ногам


Рецензии