Друзi чи нулi?

Я від друзів лайно слухав
Я таких терпів щодуху
Та втомився і додав:
Що смердить у них із рота.
Завдяки словам брехливим
Які створюють блювоту.

Ось такі друзі жахливі.
Буду я від них подалі
Бо немає в них моралі.



8.1.14
Надихнула - ВІДЬМА


Рецензии