Весняна квитка укр день перемоги

1Вона чарівна вона мила
Вона добро не загубила
Вона знайшла своє кохання
Для неї пісня не остання
Вона пройшла вогонь і воду
Вона зустріла перемогу
Вона не зламна вона щира
В душі у неї бога віра
прЗнайшла кохання весняна квітка
Від щастя плаче піснями скрипка
Знайшла кохання пройшла дорогу
Бо вірна серцю бо вірна богу
2Вона ночей не досипала
З руїн країну цю підняла
Свій хрест несе вона понині
Усе віддасть своїй дитині
Цю пісню їй я подарую
Я руки матері цілую
Весняна квітка ця для тебе
Хай буде тільки синім небо


Рецензии