Долонi твоi шелестять Не прощай!

 * * *

Долоні твої шелестять “Не прощай!”

А голос карає: “Пробач. Не кохаю”.

Моїх щиропристрастей зоряний край

Тебе ще тримає й уже не тримає.

 

Натягнуті усмішки, знаки питань

Повисли в повітрі буфету “Кампоту”.

Я ще не знайшла, де перейдена грань

Твого геть від мене навік повороту.

 

А скрипки вже плачуть: виставі кінець.

Чекаючи смерті, здригаються мрії.

І ти простягаєш терновий вінець:

Розп'ято вмирає остання надія.


Рецензии