На роздорiжжi болю i неболю...

* * *
На роздоріжжі болю і неболю
Спіткнулась раптом об твою гарячість.
Така ще іншим безнадійно хвора,
Ще перев’язана бинтами плАчу.

Реанімація цією ніччю,
Цілунків пристрасних анестезія…
Лиш вранці - страх заглянути у вічі,
Щоб не побачить в них снігів завію.

Бадьоро клацнувши замками,
Тебе ковтне безжальне Завтра.
Трикрапка тиші ляже поміж нами –
Усе, як вирішив небесний автор.


Рецензии