Христос в цей день чудовий народився

Христос в цей день чудовий народився…
З колін неначе встала вся Земля…
Він в кожне серце б'ється, що вселився…
Того благало тіло і душа…

Прихід цей дарував усім надію…
В цей день родилось понову життя…
Любові доказав він справжню силу…
Не досконалість нашого буття…

В душі він наче кожній народився…
Щоб досконалим став цей білий світ…
В серця Христос назавжди нам вселився
Свій залишив небесний заповіт…

Щоб жило завжди не вмирало людство…
Христос прийшов в цей благодатний світ..
Щоб на Землі не стало нашій пусто…
Надію людям він в життя приніс



Рецензии