Навчальний сон гумор

Вчитель став Мишка питати:
- Певно, дуже хочеш спати?
Бачу, в тебе на уроці
Вмить злипатись стали очі.
Він з-під лоба глянув тихо:
- Той, що спить,- не робить лихо.
Мабуть, ви  вчите з гіпнозом, -
Он «клює» півкласу носом…


Рецензии