Що всерединi? гумор

- Що всередині у вишні? – вчитель дав питання.
- Кістка є маленька там! – кричить із місця Таня.
- Що ж у яблучку, скажіть-но? Є щось схоже, дійсно?
 Петя каже: - Як то що? Та ж є огризок, звісно.


Рецензии