Я класний пацан...

Я класний пацан
Ти цi кава чувiха
Вiдiйди вiд мене
Бо накоємо лиха
I тодi тобi буде
Не до потiхи…
Чула? Не верещи!
Говори собi тихо.
Бо ти є ще дитина,
Бо ти є ще маля
Не буди в менi звiра
Котись звiдсiля…
Ну? Оп – п – п – л –я –я а. Є-є-є.
Ти що не почула?
То ти може глуха?
Я є брат Вельзевула…
Що ти дiвка ха – ха?
Мене навiть злякався
Учора граф Отодракула
Хоча нiколи не боявся…
Що? Злякалась? Заплакала?
Отож! Начувайся
Я все скажу матерi…
Кохаєш? За що?
Та я ж на “фiга” тобi?
20 травня 2010 р.


Рецензии