Я вище всiх злетiв до неба...

Я вище всiх злетiв до неба,
Ця пiднебесна, як для БОГа
I лицемiрити не треба,
Потрiбна тиша – вища всього.
   Я звiдси бачу всю країну
   За кроком крок в її майбутнє
   I Київ – серце України,
   Й свою державу надмогутню.
Вдихну повiтря повнi груди
Зiйду я знову на Говерлу… .
Творiть на радiсть, добрi люди,
Тримайте обiцянок перли.


Рецензии