Я ду на город на iномарцi...

Я  їду на город
на iномарцi
зi мною пацани,
та нашi дiвчата
прополемо картоплю
собi та Тамарцi
потiм позажигаємо,
то буде початок.
         Приспiв:
   Хай колорадський жук начувається
   Нашi перегони за ним починаються
   Все вже випили годi базiкати
   Треба Україну за нами покликати.
Потiм помiдори,
а кому баклажани,
та й огiрочки в iзобiлiї,
i розсоли,
а коли пiд утро
всi будемо п’янi
нам буде вже
не до квасолi.
          Приспiв:
Сало, часник, цибуля
Й трохи хрону
Гей! Колорадо!
Займай оборону!
Гей, гей…агов!
Вiйна колорадам
Вiдлiтайте всi до себе
В штат Колорадо.
Почнемо всi разом з Вами
Державнi перегони
Отруїмо колорадiв
Вiтчизняним самогоном.


Рецензии