***

СТАРІСТЬ
(Запорожченко А.А. на 97-річчя)

Запітніли очі.
В них великий сум.
Відблиск темной ночі,
Обважнілих дум.
Плечі пообвисли,
Рученьки тремтять.
Сумніви загризли,
Сльози мерехтять.
Старістю ізсушена,
І роками зморена.
Сивиной зав»южена,
Смертю ще не скорена.


Рецензии