***

Я БОГУ ВДЯЧНИЙ

Що я пишаюсь містом,
Що я живу за змістом,
Що я не відчуваю болю,
Що дав мені життєву долю,
Що інколи буває свято,
Що поряд ти і їх багато,
Що в світі є така любов
Що навіть закипає кров,
Що дав вогонь нам Прометей,
Що дав чудових двох дітей.
Що дав нам небо синє-синє,
Що так далеко пісня лине,
Що є у нас своя земля
Що є тут ти, і є тут я,
Що є велика в нас родина
Що є в нас рідна Україна!
Я Богу вдячний…


Рецензии