***

ХЛІБ – ЦЕ СВЯТЕ

Зі столу я крихти збираю,
Не тому, що їсти нема.
А тому, що хліб поважаю,
І працю, яка не легка.

На хліб наші предки молились,
В святих рушниках берегли.
За хліб вони з ворогом бились,
Святиню до смерті несли.

Нас всьому з дитинства навчали,
І що жде без хлібних полів.
Ми все до зернинки збирали,
Бо хліб – це дарунок богів.


Рецензии