***

Я день і ніч у темряві  блукаю
І що мені потрібно – не знайду.
Я часточку душі весь час шукаю,
З тим болем усю землю обійду.

Мені не треба ні грошей, нічого,
Аби те світло трішечки знайти.
Ходжу засмучений, як та небога,
Гайнути б звідсіля в другі світи.

Та утекти не можу я від себе,
Я відродитись обіцяю у віршах.
Те світло я завжди знайду у тебе,
Допоможи забити перший цвях.


Рецензии