Неслухняний Вова

Вова в школу поспішає,
Все чистеньке одягнув.
Бо за всім матуся дбає,
Щоб нічого не забув.

Зошит ось, підручник, гумка.
Решта увійшла в пенал.
Ось тобі спортивна сумка,
Не забудь її в спортзал.

Обминай усі калюжі,
Не чіпай котів, собак.
Попадеться тобі вужик –
Не роби той переляк.

Вова вислизнув з квартири,
Та по східцях так сягнув,
Наче хтів злетіть у вирій.
Всі нотатки геть забув.

Біг до школи, зачепився,
Шкереберть летів, упав.
Весь в багнюці забруднився,
Ще  і курточку порвав.

Встав, потилицю почухав,
Та і далі почвалав.
Що ж – матусі не послухав,
Бог його і покарав.


Рецензии