Восьме березня

Восьме березня на носі
Жінці треба щось дарить.
Їй кортить, а я не в змозі
Іномарку їй купить.

Уявіть собі не можу
Свою жінку за кермом.
Зароблю собі я грижу
В цьому певен я цілком.

Ні, куплю їй масаж ера,
Хай фігуру підбере.
Їсть усе, бо ненажера,
Ще й у мене забере.

Вже розширив усі двері,
Хай чорти її візьмуть.
Та куплю своїй мегері
Для розваги ще й батут.

А була така вже мила,
Як побрались молоді.
А тепер вже напівсива.
Їй кортить усе туди.

То вези у Баден-Баден,
То на море, у турне
Одвезти в Єгипет ладен
Тільки не чіпай мене.


Рецензии