***

Павутиння вже сплутало трави,
І яскраво на сонці блищить.
На деревах з’явилися барви,
І у небі глибока блакить.
Осінь рання укрила доріжки,
Килимки різнобарвно лягли.
Я візьму на гербарії трішки,
Щоби спогади взимку були.


Рецензии