***

Зі зламаним крильцем Лебідка
між вікнами сумно сидить.
Напроти на килимі - квітка
та лебідь, що в небо летить.

Він, мабуть, лебідку шукає,
крізь вічність не може знайти.
І лебедя клекіт лунає,
Бо тяжко дістатись мети.

Ніколи їм разом не бути,
лебідка ж бо там - у вікні.
А він буде вічно у скруті,
лишатися на килимі.


Рецензии