Згадати б тебе

Спливає до ночі моє почуття:
як згадувать важко сьогодні тебе…
Тому я з любов’ю заради життя
в душі знов і знов караю себе.

А місяць на небі, наче спинивсь,
І все до віконця хоче зайти.
Для тебе уже я тінню зробивсь,
І,мабуть, зібрався йти в нікуди.

Далеко за хмари місяць скотивсь,
Усі  сподівання з собою забрав.
З тобою колись я чемно простивсь.
Коли це було, досі я не згадав.


Рецензии