Неш

УрчI**** базли койзе,
Нешли цар хIу ихьибил,
ХIулрукIуле хIазакан,
Адамла гъай хIаргъибил.

Дунъялзе акIунхIале,
ХIу цIакьле дигахъуле..
ХъябруцI иру, пIай иру,
Дия ахIарил иле.

Рахле баллагь бакIале,
Цуния дурхIялике,
Чидам барес хIарурар,
Ламп букIуле цIа койке.

Нешис дурхIя цен дигуй,
Ца инсайни хIабала...
УркIи аргъибил дурхIялис,
Унзурбе алжанала.


Рецензии
Хороший подарок маме. "Неш" - означает мать?
Симпатичный.:-)

Алиса Мусаева   09.01.2014 01:13     Заявить о нарушении
Благодарю )
Да "НЕШ" - это мать. )

Салим Герейбеков   09.01.2014 13:07   Заявить о нарушении