Ужмавжуда

Варе хIу иргIмаргIуда,
ХIярякьила шишалис.
Варе митIигI маврдуда-
Держла гьалмагъ иблисис.

Дати гьалмагъ держ дати,
Бати цIудара гьуни,
Жагьнамизе уршури,
Держ хIадатале хIуни.

Агора держ держунил,
Мурадике вягъибил.
ХIабаласра шишалис-
Держла, цен-цен иргIибил?!

ХIуни дия гъай аргъа,
Аргъале ахIял бурар.
ЭбкIиле арукьале,
УргIул заман кьанбурар


Рецензии