Ошелешив гумореска

Вчитель діток в школі взявсь питати,
Хто ким хоче з них в майбутнім стати?
Враз почали всі кричати хором:
Той водій, а цей буде актором.
Іра – медик. Ігор – в космонавти.
Хтось – в банкіри. Петрик – в депутати.
Йти в торгівлю є бажання в Люди.
Гриць надумав: - З мене бовдур буде!
Всі регочуть: - Ну, ти, Грицю,  втішив!
Може, хочеш інше, трохи ліпше?
Той уперся рогом. Що й казати:
- Тільки ним одним я хочу стати!
Ми зі школи часто йдем із татом.
Знає він тих бовдурів багато.
Той он має віллу, джип, дружину.
Інший бовдур – дачу, дім, машину.
Каже: - Бовдур щастя має, звісно!
Хоч вертись, крутися, хоч ти  трісни!


Рецензии