Обпалила ЗОРЯ сад весняний

Обпалила ЗОРЯ сад весняний ,
Пелюсток  ясне світло спаде .
Сонце ночі не знає , затьмарень .
Світ духовний з рятунком прийде.

Найсильніша любов... – я повірю,
Серце спалюють зорі мені .
Я служу на землі – БІЛІЙ ЛІРІ,
Зберігаю вогонь в кожнім дні .


Рецензии