Голос правди

Ти почуєш приємний голос.
Він говорить прості слова.
Йдуть вони не з гори, а в гору.
Мова їх, як струмок жива.

Без метафор і перекручень.
Без складних недолугих фраз.
Ллється легко, мов каже учень,
Що він ходить у перший клас.

Правду кажуть лише відкрито.
Зрозуміло, без оглядання.
Чистим сердцем, де гордість вбита.
Це і є для месій завдання.


Рецензии
Сподобалось. Яскраво, точно!

Серез   07.01.2014 07:57     Заявить о нарушении
Спасибо Вам! Мне приятно, что вам нравится!
Дякую))

Наталия Дашкевич   07.01.2014 08:05   Заявить о нарушении