ЛейТейНант! К бою тофсь-к!

А то ночк на зыХХодзь фш

ИнокДа я себя
ПриниМаю за рябь.
Ну, махны но чы дунь –
И я всё. Вжэ й ф шызувнь.
Бо чы можна однуть
ПрыбыВаць с ПрыбыЩук.
Ты ж но, ой, баламут щ!
А ны КтоСь щэ й знутРУ вш.

Гэто всё но ж маю
Тут колышуть звизДУ, Х.
А ны капли й ны й в жуть
Бо Ж ныМА Й божэстВунь.

Так шо пним шэ Васюнь К.
Шо-то вин бо взь загсНуфш.
Ну, во Таньцы ны звук
А ны й шлэ вжэ чоМусьць.

Муськам но шоб павук
Лазыв дэ хоть в вуглу х.
Бо хоть на РожДекСфу Ш
Ты ж умыйись в йих глушь ц.

Так шо О! Я жыву й
Навыць ёгу роплю зь.
Ципа онь: паСитЖУ-К
Та на нос сфой с пар слюньк.

Тут у нас сто стаРУх
ПрыбыРУць зе й анучьк,
Сцё я тут вытыр в скунсь
паРУ губак ф Танюськ.

Нащо нам падМигТаць
НавВат шо там ву й Вась.
Вун и й сам ведзь прам бабк:
Унь сцо корМиц в шизарнь!

Сто мышэй хай гляДзяць,
Яки каки ву Х Дзяк.
А я, ой, мэрзну вуш!
Так шо ты, Вась, топь групьк.

Ну, да гэ всэ Тыле
Но ля мне щось пычэ, Т.
А я сам дум  ийНач:
Хай и й внич дзинь-дзинь Таць!

Я ж а ныц в медиТаць,
Колы сам хоть ципа.
И хай  гады званят.
Мы ж тут Яки з бугайм.

Я ж но,г, сконьЧыф с пяць  клась,
Що й ны й Эцик не й знайм.
И ны правил каких
Ны вучыв ны ш ф жыдивк.

Ну, да й от: шо мы туфт
Наганяйм знов ШысьЦюрц.
Трэ ш ны й спаць, ни й дрыйМаць. Оно шваль шанаваць.
Нет ни Ж высШэГох Я
А ны тут в СалавЯ Х.

Нет! ТеБе, Вась, ещо Ж
Не хапаЕйць ейць скот.
Так шо мы вреЖим жмот сто парчов с лик ХрисьТоськ.
О!.. Тада вш Мыш живЁт!

...Ну, така ексь дэсь рябь
Гетой вашь Музи Кант
(Фото Ш прам но с пыньКА Ж)


Рецензии