Судак, як Лондон, у туман

Судак,  як Лондон, у тумані,
Дощу краплини на лиці.
Живем – два сонечка – в обмані,
Дні щастя терпнуть у руці.

В розмивах неба – темінь ночі,
Окута пальми тихий сон.
Мені потрібні рідні…  очі,
Пекучий і п’янкий полон.

Втрачаю смисл бажань до ночі,
Дощ із надривом став тужить.
Поспілкуватись серце хоче,
Туман за вікнами дрижить.


Рецензии