Правдолюбу

ПРАВДОЛЮБУ

О, правдолюб, для кого правда - зброя!
Як любиш ти штрикнути нею в очі.
Болюче робиш кожному охоче,
Ще й удаєш із себе ти героя.

Ні, не герой ти, так собі, - вовгура.
Не правда, лжа тобою поганяє.
Ні краплі істини в агресії немає.
А ти боєць... «правдивая» натура.

(З книги "Крилатий Вовк")


Рецензии